Flere kommer til kirken

Flere kommer til kirken

Publisert 10.03.2015
Nyhetsbrev fra Siliguri, India.

Kjære venner!

Ved Guds nåde har vi det veldig bra, men vi er hele tiden svært opptatt med å bringe ut evangeliet.

Fra 13.-15. februar hadde vi et stort seminar om hvordan vi kan finne Guds plan med vårt liv, hvordan få et misjonærhjerte og hvordan gi mat til de troende.

Pastor Sikander har en fantastisk tjeneste. Flere og flere kommer til kirken. Han har en spesiell tjeneste når det gjelder å drive ut onde ånder, be for syke og løse mennesker fra overtro.

Vi er svært glad for familien fra Maharashtra som kom for å arbeide sammen med oss. De hadde hørt om vår måte å drive misjon på, og ønsket å delta og lære av oss. Mannen som heter Amol virker som evangelist, og kona hans Kavita hjelper min kone Pinky i kvinnearbeidet.

I desember da jeg holdt på å be en dag, talte Gud til meg om å arrangere et møte i en fjern fjell-landsby. Vi hadde møter der tre dager og to familier kom til tro. Vi har nå ukentlige bønnemøter der. Fem nye familier søker nå Jesus.

Herren har også gjort det mulig å starte bønnemøter på et annet sted som heter Naukaghat. Der støtter vi 64 dalitbarn.  Flere hjem har åpnet seg for bønnemøter. Tre familier har tatt i mot  Jesus Kristus.

Prabhunath (den første evangelisten vår) tjener som pastor, holder møter og arbeider blant barna. Han er enda ugift. Vi ber om ei god kone for ham, men han er litt nølende da han snart fyller 49 år. I mars skal han gjennom en ny operasjon for å fjerne en stålskinne fra den høyre armen. Var tidligere utsatt for en ulykke.

Pinky, min kone har startet en gruppe for å advare mot menneskehandel. Hun og teamet hennes reiser rundt i landsbyene og forteller hvordan menneskehandlere opererer. De bruker drama og dans for å få fram budskapet sitt. De møter mange fortvilte mennesker. Folk liker dette og nye landsbyer ønsker å få besøk av dem.

Etter å ha sett hvilken suksess denne gruppa har hatt, har vi også begynt med en kreativ gruppe i vårt evangeliserings arbeid. De bruker fortellinger, dans og drama til å forkynne evangeliet. Denne gruppa retter seg spesielt mot ungdom.

I slutten av mars skal vi ha et stort møte i en fjern fjell-landby som heter Coolenbari. Gud har gitt oss en visjon om denne landsbyen. Vi ber om at Gud må åpne hjertene! Vi var der i begynnelsen av januar og fortalte dem om Jesus. Mens vi var i bønn i utkanten av byen, la Gud i våre hjerter at vi skal holde en møteserie der.

Vi har også startet en nytt to måneders kurs for de som ønsker å gå inn i videre tjeneste. Det er viktige emner som visjon, misjon, utfordringer og hvordan møte disse.

Bønneemner:

Sterke bønnegrupper som kan stå i bønn for arbeidet vårt, minst 1 time om dagen. Vil også utfordre dere i Norge til å bli med!

Be for Pinkys gruppe som reiser rundt. Det er farlig!

Be om en åpen bil som kan ta med seg hele teamet på ti personer pluss instrumenter og lydutstyr. Det vil lette arbeidet vårt veldig. Nå har vi en motorsykkel som tar to personer.

Be for møteserien i Coolenbari!

Be for det nye kurset som skal starte!

Be for Prabhunats operasjon!

Be for oss, Swadipt og Pinky at Gud må gi oss visdom og styrke til å lede dette arbeidet og inspirere våre medarbeidere!

Vi takker igjen  Søstermisjonen og menigheten på Moi  for forbønn og økonomisk støtte.

Swadipt Samuel

 

 

 
Powered by Cornerstone