Nyheter fra Hyderabad, Pakistan

Nyheter fra Hyderabad, Pakistan

Publisert 03.09.2022

Hilsen fra Hyderabad, Pakistan

Pastor Victor forteller at de har hatt en fin sommer. Det har vært fryktelig varmt, men arbeidet går sin gang. Nå har de regntid. Flere steder er det flom. Jordhusene deres har kollapset, og de har måttet flykte opp på veien som ligger litt høyere. Der bor de foreløpig med sine dyr uten rent vann og avlingene står under vann. En av kirkene står også omringet av vann. Veldig trist.

Pastor  Victor og de fire evangelistene vi støtter, arbeider blant 12 forskjellige hindustammer i ulike områder. De snakker ulike språk, så det er flott at evangelistene kan jobbe med sin egen folkegruppe der de kjenner både språket og kulturen.

En av dem arbeider i en stamme som heter Bagri. De er den minst nådde folkegruppen i Pakistan. Han forteller at han går fra landsby til landsby og forkynner evangeliet. Tre fra Bagri stammen forlot sine avguder og tok i mot Jesus som sin frelser de siste månedene. Det er en svært vanskelig for denne folkegruppen å forlate hinduismen sier han.

En annen evangelist forteller at han arbeider i tre ulike landsbyer. Fire hinduer omvendte seg og bekjenner nå sin tro på Herren Jesus Kristus. De ber om forbønn.

En tredje evangelist hilser dere alle så mye og takker forbønn og støtte. Han forteller hvordan han sammen med Pastor Victor og teamet hans fikk be for ei ung jente som var besatt av onde ånder. Hun ble satt fri, og hele familien forlot sine hindu guder og tror på Jesus Kristus. 9 hinduer har kommer til tro de siste månedene.

Den siste evangelisten forteller hvordan Gud bruker han i byen der han bor. Ti personer har blitt frelst i det siste. Han forteller også at de bad for en gammel mann som var rammet av lammelse. Nå kan han bevege armene og føttene igjen. Han vitnet om dette i menigheten. Vi hadde også et spesielt møte 1. pinsedag. Den Hellige Ånd berørte oss, og mange tok en ny bestemmelse om å leve for Jesus.

De ber om forbønn for seg selv og for familiene sine og for alle de nyfrelste at de må vokse i troen. La oss også be for alle dem som er rammet av flom disse dager.

 

Nyheter fra Hyderabad, Pakistan Nyheter fra Hyderabad, Pakistan Nyheter fra Hyderabad, Pakistan Nyheter fra Hyderabad, Pakistan Nyheter fra Hyderabad, Pakistan Nyheter fra Hyderabad, Pakistan
 
Powered by Cornerstone