Taiyuan, Kina

Taiyuan, Kina

Publisert 20.03.2017

Bønneområdet Taiyuan

Norske pinsemenigheters bønnetjeneste for Kina ble startet i 1999. Det var Hans Myrvoll som organiserte forbønnstjenesten. Han kontaktet norske menigheter med ønske om å verve bønnemenigheter. Sion Moi ønsket da å få tildelt området Taiyuan i Shanxi-provinsen.

I misjonsmøter og andre bønnemøter på Sion blir befolkningen i Taiyuan ofte nevnt. En gruppe fra Sion Moi besøkte også stedet for noen år siden. Vi har forbindelse med Sandy og Finn Torjesen i den kristne organisasjon Evergreen som har vært i Taiyuan siden 1993.

Taiyuan, Kina Taiyuan, Kina

Ved å kjøpe håndlagede postkort, produsert av fattige kvinner i Taiyuan, støtter vi de troende i området. www.evergreenchina.net

 

 

 

 

 

Kina var ett av de første landene norsk pinsemisjon sendte misjonærer til. I 1910 reiste brødrene Henry og Parley Gulbrandsen til Kina. Fra Lund reiste Alida Moi. Hun var misjonær der i 1924 – 1928.

Tradisjonelt misjonsarbeid er idag uønsket i landet, men det finnes andre måter å arbeide på.

Gjennom Evangelisk Orientmisjon ( http://eom.no ) hører vi om situasjonen for de kristne i Kina. Det fortelles om et prekært bibelbehov. Litteraturmisjonen formidler bibler på forskjellige minoritetsspråk. Evangelister arbeider med å nå ut med evangeliet til unådde folkegrupper

Norske pinsevenners arbeid for Kina (Filadelfia, Oslo) sender bibler gjennom Det Norske Bibelselskap, besøker landet og utgir nyhetsbrevet Kina-Rapporten.

Hva kan DU gjøre?

Be spesielt for befolkningen i Taiyuan, at de tar imot evangeliet.

Be for unådde folkegrupper, at de får høre om Jesus.

Be for kristne organisasjoner, at de gis mulighet til å formidle Guds kjærlighet i Kina.

 

 
Powered by Cornerstone