Korosten, Ukraina

Korosten, Ukraina

Publisert 09.03.2017

Sion er med og støtter menigheten i Korosten, Ukraina. Korosten var vårt bønneområde fra 1975 og fram til «Jernteppet» falt og vi fikk kontakt med menigheten på begynnelsen av 1990-tallet. Siden da har vi hatt kommunikasjon og også gitt hjelp både økonomisk og med hjelpesendinger.

Det er en aktiv og utadrettet menighet som legger vekt på Bibelundervisning. De driver Bibel College og har ca. 20 studenter hvert år som de utdanner til misjonærer, evangelister og forkynnere.

Bibelskole studentene er også med i det sosiale arbeidet menigheten driver i byen og landsbygdene rundt om Korosten. De går på husbesøk, deler ut matpakker til fattige familier, er med på fengselsbesøk og er aktive i barnearbeid.

På et søndagsmøte hadde menigheten besøk fra Korosten Rådhus av lederen for den sosiale tjenesten i byen. Han kom for å overrekke takkebrev til menigheten og Bibel Collage for fantastisk sosialt arbeid i byen og god hjelp i mange prosjekter.

Krigen fortsetter å bølge i øst Ukraina. Det rapporteres om mange døde, både sivile og militære. Separatistene prøver å holde uro på fronten og angriper til stadighet. Menigheten i Korosten  gjør det de kan for å hjelpe menneskene som er berørt av krigen med den hjelp de har til rådighet.   

Flyktninger fra krigen blir også tatt hånd om og hjulpet.

Takk at du fortsatt vil være med, for med din hjelp og støtte når vi enda flere og løft dette fram  i bønn.

Gud velsigne deg

 
Powered by Cornerstone