Gratis konsert 17 sept

Gratis konsert 17 sept

Publisert 27.08.2015
Watoto konsert på Sion

Torsdag 17 september kl 18:00 er du velkommen til konsert på Sion.

Watoto barnekor har reist rundt i hele verden siden 1994. Barna representerer omlag 50 millioner barn i Afrika som er foreldreløse på grunn av HIV/AIDS-epidemien, krig og fattigdom.
Gjennom leken afrikansk musikk og dans og ved å dele personlige historier, presenterer koret Watotos visjon. Hensikten er å skape oppmerksomhet rundt situasjonen til foreldreløse barn og sårbare kvinner i Afrika. Koret setter fokus på problematikken tillknyttet HIV/AIDS, tidligere barnesoldater i Nord-Uganda og fattigdom. Samtidig er konserten sterkt preget av glede, håp og framtidstro.

Alle barna i koret har mistet enten en eller begge foreldrene sine i krig eller på grunn av sykdom. Nå bor de i en av Watotos barnelandsbyer. Barna som får mulighet til å turnere med koret får på en unik måte erfaringer fra andre kulturer og får utvidet sitt verdensbilde. Ofte erfarer de økt selvtillit og opplevelsene er til berikelse for barna på mange områder.

Korene har besøkt store deler av verden som for eksempel Uganda, Kenya, Sør-Afrika, Australia, Asia, Canada, USA, Sør-Amerika, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Danmark og Norge. Både kongelige og hjemløse har fått oppleve koret som sprer glede og varme i hele verden.

 
Powered by Cornerstone