Sangkafé

Sangkafé

Publisert 03.03.2015
Med Kjell Elvis

Søndag 22 mars kl 18:00 er du velkommen til Sangkafé med Kjell Evis og Omdalssøsknene.

Sion har de siste 2-3 årene arrangert sangkafé et par ganger årlig. Disse arrangementene er ment å være nettopp det navnet tilsier: et samlingssted der besøkende får servert god mat i hyggelige omgivelser og atmosfære sammen med sang og musikk i forskjellige sjangere. Det har vært økende besøkstall siden oppstarten, og menigheten opplever nå at kirkebygget deres faktisk «kunne vært større».
Kjell Elvis og Omdal’s til SION sangkafé i mars.
Til arrangementet i mars, får Lunds innbyggere anledning til å høre Kjell Henning Bjørnestad, bedre kjent som Kjell Elvis. Kjell Elvis både ser og høres ut som «The King». Han har en spontanitet og utstråling som fanger og begeistrer publikum. Dette sammen med en evne til å «gripe øyeblikket» gjør konsertene hans til særs varme og gode opplevelser for publikum.

Det hele begynte i 7 års alderen da han så Elvis synge «Love Me Tender» på TV for første gang. 19 år gammel begynte han å jobbe målrettet for å realisere drømmen om å «bli» Elvis. All fritid gikk med til å trene stemmebruk og dansetrinn. Nå, nesten førti år senere er kjærligheten like sterk. Selv om kongen selv er død, holder Kjell Elvis magien ved like. Når publikum lukker øynene, skal de høre Elvis. Når de åpner øynene, skal de se Elvis.

For å oppnå dette har Kjell Elvis oppsøkt røttene til «The King». Dette har ført Kjell Elvis sammen med en rekke mennesker som stod Elvis Presley nær, både innenfor musikkbransjen og Elvis’ famile. Som originalen, liker også Kjell Elvis svært godt å synge gospelsanger, og han opptrer gjerne i kirker og menighetshus med «The King» sitt gospelreportoar.

Søsknene Omdal fra Moi er et musikalsk begavet firkløver bestående av Jeanne, Line, Connie og Lennart. Skal man beskrive deres musikalske røtter, må det vel sies  at disse er solid plantet innenfor tradisjonell skandinavisk sang- og salmetradisjon, ispedd litt gospel rytmer med en liten «countrytwist». Sin  musikalitet har søskenflokken fått med seg fra begge foreldrene. Sang og musikk har vært en viktig del av oppveksten, både i hjemmet og i det offentlige rom. Dessverre gikk begge foreldrene altfor tidlig bort, men søksnene bærer musikktradisjonen videre. 

 
Powered by Cornerstone